belle modeste
  tuotteet verkkokauppa korsetti tietoa tietoa Belle Modestesta  
 

Henkilökunta

Belle Modeste - nimen takana on monta vahvaa ja intohimoisesti työhönsä suhtautuvaa naista, joiden ammattitaito hakee vertaistaan. Moniosaavalla henkilökunnallamme on valmiudet suunnitella upeimmat luomukset ja myös valmistaa ne taidolla.

Helsinki

Mari-Pilvi Junikka on akateeminen korsettitutkijamme, joka viimeistelee Helsingin yliopiston Käsityötieteellisessä tiedekunnassa pro gradu- työtään suomalaisten korsettien historiasta. Siamilaisten kissojen keskellä elävä kissanaisemme onkin varsinainen korsettispesialisti – sen huomaa jokainen liikkeessämme kävijä jo Mari-Pilvin hurjan pikkuisesta vyötäröstä! Mari-Pilvi on valmitunut vaatetusalan artenomiksi Wetterhoffilla ja on yksi Belle Modesten perustajajäsenistä.

Turku

Elina Jalkanen on Savon sydämestä eteläiseen Suomeen muuttanut kulttuurin suurkuluttaja, jonka vapaalla usein tavoittaa valkokankaan alta. Tummanpuhuva korsetti-ihmisemme, jonka pirteän iloisessa ja aurinkoisessa otteessa valmistuvat toinen toistaan kauneimmat luomukset ja pikkutarkat yksityiskohdat. Elina on valmistunut Mynämäen käsi-ja taideteollisuusoppilaitoksesta vaatetusalan artesaaniksi. Elina työskentelee myös Morsiusliike Fiancéessa.

Belle Modeste Sininen Korsetti