belle modeste
  tuotteet verkkokauppa korsetti tietoa tietoa Belle Modestesta  
 

MATERIAALIT

Belle Modeste- korsetit valmistetaan korkealaatuisista materiaaleista. Käytämme pääosin korsetteihin kehitettyjä, puuvillapohjaisia coutil-kankaita. Kankaat saapuvat eurooppalaisilta, perinteisiltä korsettikankaiden valmistajilta, jotka ovat valmistaneet coutileja jo 1800-luvun puolivälistä lähtien. Coutil sopii erinomaisesti korsettikankaaksi, myös jokapäiväiseen käyttöön, sillä se ei veny ja on iholle miellyttävä.

Coutil-kankaamme valmistetaan Euroopassa, mikä tarkoittaa vähemmän rahdista aiheutunutta kuormitusta ympäristölle. Coutil-kangas on siis myös ympäristöystävällinen valinta.

Coutil-kankaissa löytyy niin kiiltävää kuin mattasatiinia, erilaisia Jacquard-kudottuja kuoseja ja eri leveyksillä kalanruotokuosiin kudottuja vaihtoehtoja. Niiden lisäksi tarjolla on laaja värikirjo erilaisia silkkejä, tafteja ja brokadeja.

Belle Modesten käyttämät korsettiluut ja plansetit ovat saksalaista laatutyötä. Metallisilla flexluilla ja tavallisilla planseteilla on myös Ökötex 100 -standardi ympäristöystävällisen ja ympäristöä kuormittamattoman valmistuksensa ansiosta. Korsetin luut ja plansetti voidaan uudelleenkäyttää myös seuraavan korsettiin.

Kalanruoto-coutil

belle modeste kalanruoto countil nude belle modeste kalanruoto countil black belle modeste kalanruoto countil white

Satiinicoutil

belle modeste satiini countil satin red belle modeste satiini countil black belle modeste satiini countil white

Jaquard-coutileja

belle modeste jacquard grey belle modeste jacquard black belle modeste jacquard white flower

Materiaaleja voi tilata verkkokaupastamme.

 

belle modeste korsetti